0
Bemutatkozás
Szakterületeink
Irodavezető ügyvéd
Rólunk írták
Kapcsolat
0
Ingatlanajánlatok
Online jogi tanácsadás
Hasznos oldalak
GYIK
Prémium kiadványok
Szakterületeink
Gazdasági és civil szervezetek joga

Társadalmi és közösségi életünk a mai világban nagyon sok kihívás elé állít bennünket: ezekre helyes válaszokat kell találnunk, valamint mindennapjainkat jogilag is megalapozottá és lehető legbiztonságosabbá kell tennünk. A megbízhatóság, bizalom, becsület jelentik mind az üzleti, mind a non-profit környezetben a jó együttműködés alapjait, azonban ezek az értékek sérülékennyé válhatnak, ha nincs mögötte a jogbiztonság, ügyvédi szakértelem.
Jogászkollégáinkkal emberarcú és jogilag alapos együttműködést ajánlunk partnereinknek.

Ingatlanjog és társasházi jog

Mindannyiunk egyik legnagyobb értéke az otthona. Sokszor egy-egy élet munkája, nemzedékek gondoskodása áll lakásunk, házunk, vállalkozásaink és egyéb tulajdonaink mögött. Különösen fontos, hogy anyagi biztonságunk mellett értékeink jogi védelme is rendezett legyen, hiszen emberi sorsok, családok, munkahelyek, közösségek ügyeit érintik az ingatlannal kapcsolatos jogi feladatok. Szakmai ismeret és humánum - az ingatlanhoz kötődő jogi munka e kettőt igényli. Mi ezt kínáljuk ügyfeleinknek.

Követeléskezelés és követelésbehajtás

Az elhúzódó világméretű gazdasági válság nyomán sajnos egyre többször találkozunk, akár saját életünkben is, a követeléskezelés kérdésével. Olyanoknak is szembesülniük kell a tartozás és követelés sok nehéz pillanatot hozó problémájával, akik korábban mentesültek ez alól. Felkészültségünkkel és tapasztalatunkkal szolgálatként tekintünk erre a sokak számára embert próbáló jogi feladatra. Hatékony közreműködésünkkel segítjük vállalkozása folyamatos üzletmenetét.

Sportolók és sportszervezetek joga

Talán kevesen gondolják, de a világon a művészek és a sportolók a legvédtelenebb munkavállalói közösség. A kemény munkával elért, de rövid időre szóló dicsfény és siker egy életet kell, hogy megalapozzon. A sportolónak és az őt foglalkoztató sportszervezeteknek is egyre több jogi normának kell megfelelnie, jártasnak kell lennie a magyarországi, az európai és a világszintű sportjogi szabályozás rendszerében. Sportjogász csapatunk egyedülálló szolgáltatást nyújt a szektor szereplőinek.


Bemutatkozás  |  Szakterületeink  |  Ügyvédi munkadíj  |  Felhasználási és adatvédelmi szabályzat  |  Kapcsolat
Copyright 2018 Fülöp Adrienn Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva