0
Bemutatkozás
Szakterületeink
Irodavezető ügyvéd
Rólunk írták
Kapcsolat
0
Ingatlanajánlatok
Online jogi tanácsadás
Hasznos oldalak
GYIK
Prémium kiadványok

RÓLUNK ÍRTÁK

 

 

A Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének állásfoglalása szerint az ügyvédi iroda megbízói nem tüntethetők fel az ügyvédi iroda honlapján.

 

 

MEGBÍZÓINK ÍRTÁK RÓLUNK:

 

 

"Miután egy cégeladás kapcsán felvettük a kapcsolatot az ügyvédi irodával, bebizonyosodott, hogy az ott dolgozó ügyvédek a szakmaiságon, precízségen túl mindannyian kiváló szakértői a jogtudomány eme területének, éleslátásukkal, tág gondolkodásmódjukkal sok esetben segítették már azóta is cégünk ügyeinek intézését."

 

"Fél évvel ezelőtt sikerült vevőt találnom a már régóta hirdetett lakásomra, így az értékesítés után végre megvásárolhattam új, jóval tágasabb ingatlanomat. Ügyvéd ismerősöm nem lévén, az internetet kezdtem böngészni,  így találtam rá az ügyvédnőre, akinek azóta is nagyon hálás vagyok a pontos, precíz munkán túl figyelmességéért, kedvességéért és az ügyfelekhez való hozzáállásáért. A lakás, amit férjemmel megvásároltunk, többszörösen terhelt volt, nem voltak rendezve a tulajdonjogi viszonyok sem, így számunkra kicsit ijesztőnek tűnt a megvásárlása. Miután ügyvédnővel felvettük a kapcsolatot, kedvesen fogadott minket irodájában és szakszerűen, úgy, hogy még mi is megértsük, elmondta, hogyan fogja rendezni az ingatlan adásvételét, és ennek megfelelően rövid időn belül tervezhettük is a lakásba való beköltözést. Azóta is mindenkinek csak ajánlani tudom az ügyvédi irodát, ha nekünk bármilyen jogi problémánk lesz a jövőben, biztosan hozzá fogunk fordulni."

 

"Cégünk egyik partnere rendkívül magas tartozást halmozott fel, melyet nem voltak hajlandók felénk rendezni. Jogainkkal nem voltunk tisztában, ezért egy ismerősöm ajánlására felhívtam az ügyvédnőt, mint a követeléskezelés kiváló szakértőjét. Az ügyvédnő minden kérdésemre a legnagyobb türelemmel válaszolt, és neki köszönhetően a tartozásunk rövid időn belül kiegyenlítésre került."

 

"Első találkozásunk óta az irodát bíztuk meg valamennyi jogi ügyünk vitelével, jogi képviseletével, az együttműködés a cég és az iroda között változatlanul, a legnagyobb elégedettségünk mellett továbbra is fennáll."

 

 

 

 

 

 

 


Bemutatkozás  |  Szakterületeink  |  Ügyvédi munkadíj  |  Felhasználási és adatvédelmi szabályzat  |  Kapcsolat
Copyright 2018 Fülöp Adrienn Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva